De voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Een haartransplantatie ondergaan in Turkije is voor velen wellicht niet de voornaamste optie. Tegenwoordig gaan er toch steeds meer mensen de grens over voor een ingreep. Jaarlijks kiezen tienduizenden Nederlanders voor een haartransplantatie in Turkije. Turkije wordt gezien als een leider in haartransplantatie wereldwijd. De zwaarwegendste reden dat mensen hiervoor kiezen is dat de kosten in het buitenland vaak lager zijn dan in Nederland. Naast de laag liggende kosten zijn de mooie resultaten ook een hoofdreden om de ingreep in Turkije te laten doen. De Turkse klinieken zijn gevorderd, professioneel en voldoen aan strenge internationale wetten en regelgeving.

Het kostenplaatje

Een haartransplantatie in Turkije is goedkoper dan in Nederland, dat is algemeen bekend. Vaak scheelt het ongeveer de helft van de prijs die een klant in Nederland betaald. Een haartransplantatie in Nederland kost bijvoorbeeld rond de €6000,- voor 1500 grafts. In Turkije betaalt een klant vaak de helft voor maximaal 4000 grafts. De prijs is dus niet het enige verschil, in Turkije kun je ook rekenen op meer grafts die worden verplaatst.

Techniek en snelheid

Zoals hierboven vermeld worden er in Turkije meer grafts verplaatst tijdens een haartransplantatie. Dit komt door het feit dat er in Turkije normaliter 2 a 3 personen tegelijkertijd met de ingreep bezig zijn, het werktempo ligt hierdoor veel hoger. Bij The Private Hair Clinic hanteren wij de FUE-methode, bij deze methode worden de grafts handmatig één voor één getransplanteerd. De grafts worden met een dun boortje uit het donorgebied gehaald en later op de gewenste plek geïmplanteerd. Dit is een nauwkeurig en precies werkje met als resultaat dat er geen sprake is van littekens. Deze methode is en opzichte van de FUT-methode vele malen populairder, omdat bij de FUT-methode er vrijwel altijd een litteken achterblijft. Goede klinieken in Nederland en in Turkije hanteren standaard de FUE- methode, van een verschil in techniek valt dus niet te spreken. Het verschil in de manier wáárop deze wordt uitgevoerd en hoe de bijbehorende resultaten zijn is er naar onze mening wel. Door de jarenlange ervaring en de extreme hoeveelheid haartransplantaties die de artsen van The Private Hair Clinic hebben uitgevoerd, zullen de resultaten altijd uitmuntend zijn.

Vertrouwen

Een haartransplantatie ondergaan in het buitenland brengt altijd bepaalde twijfels en zorgen met zich mee. Online staan talloze horrorverhalen van mensen die slechte ervaringen hebben gehad met klinieken die de ingreep niet goed hebben uitgevoerd en vervolgens niet meer telefonisch te bereiken waren. Bij The Private Hair Clinic heeft u ten alle tijden een Nederlandstalig aanspreekpunt die altijd voor u laar staat. Wij begrijpen de kwetsbaarheid van onze klanten en zijn dankbaar voor het vertrouwen in onze kliniek voor deze ingreep. Daarom zullen wij er alles aan doen om het zo comfortabel mogelijk voor u te maken. Of u nou net behandeld bent, of een jaar geleden; bij ons bent u geen nummertje maar een persoon, wij zullen u daarom nooit vergeten.

Nadelen haartransplantatie Turkije

Wij begrijpen als geen ander dat een haartransplantatie in het buitenland voor wat discomfort kan zorgen. Turkije is natuurlijk niet bij u om de hoek, u zult er dus meer tijd voor moeten uittrekken. Echter kunt u bij The Private Hair Clinic wel één dag na de haartransplantatie behandeling terugvliegen. Zodra u een check-up heeft gehad (de ochtend na de behandeling) kunt u direct door naar de luchthaven. Tevens bieden wij u een pakket aan waar, los van uw vliegticket, alles bij begrepen zit. Zo hoeft u nergens meer aan te denken vanaf het moment dat u in het vliegtuig stapt.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *