Tarieven haartransplantatie Turkije

Wij hanteren een zeer scherpe prijs gericht op de kwaliteit die we leveren. Deze scherpe prijs kunnen wij hanteren omdat we samenwerken met een zeer specialistisch ziekenhuis in Istanbul en alle dagen met een vast team werken.

Onze dienstverlening is erop gericht om je zoveel mogelijk te ontzorgen. En om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens je verblijf heb je een privéchauffeur tot je beschikking die je naar alle afspraken brengt. We kunnen, als je dat wenst, ook een rondleiding door Istanbul regelen.

The Private Hair Clinic Treatment

orhan haartransplantatie voor

Haartransplantatie inclusief:

 • Privéziekenhuis verblijf en behandeling
 • Haar transplantatie tot 4000 donorharen
 • Nazorg behandeling
 • Nazorg producten
 • Consulatie
 • Bloedtest
 • Follow-up behandeling
 • Slaapkussen
 • Medicijnen
 • Check up
 • Tolk
 • Privéchauffeur met Mercedes S350

€ 2900
Optioneel (niet inbegrepen): “Instanbul Tour”

The Private Hair Clinic Specials

Wat weten we over PRP? Wat is het eigenlijk?

PRP (Platelet Rich Plasma) is een medische, esthetische en cosmetische behandeling waarbij de plasma uit het bloed wordt gehaald en geïnjecteerd in de huid. Het bloedplasma is rijk aan bloedplaatjes, deze bevatten zeer waardevolle stoffen. De PRP-behandeling is in feite een oude maar uiterst effectieve behandeling die kan worden gebruikt in dermatologie, orthopedie en tandheelkunde. De belangrijkste punten voor PRP in dermatologie zijn haarverlies, wondgenezing en gezichtsverjonging. De behandeling is eenvoudig: na het afnemen van het bloed uit de aders centrifugeren we het en bereiden we deze voor om het aandachtsgebied te injecteren. Voorafgaand brengen wij een verdovende crème aan, dit zorgt ervoor dat de behandeling pijnloos en comfortabel is.

€ 200

Maatwerk

Wanneer je andere wensen hebt dan in ons reguliere treatmentinbegrepen, dan produceren we een volledig op maat gemaakt pakket op basis van jouw vereisten.

Vraag een offerte aan >

Vraag hier een gratis haartransplantatie consult aan!

Veelgestelde vragen

– De procedure wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Er zal wat ongemak zijn wanneer het verdovingsmiddel voor het eerst wordt toegepast. Tijdens de procedure kunnen patiënten tv kijken, naar muziek luisteren of chatten en geen pijn ervaren. Sommige patiënten zullen 1-3 dagen na de operatie enig ongemak ervaren. Dit wordt gemakkelijk gecontroleerd met milde pijnverlichting zoals Paracetamol.

– De meeste kalende aandoeningen worden na één haartransplantatie procedure verholpen. Sommige meer ernstige gevallen vereisen een tweede procedure om meer dekking en dichtheid aan het haar te bieden. De procedure kan na 12-14 maanden worden herhaald. Geënte haarzakjes blijven gegarandeerd in het gebied waar ze zijn getransplanteerd. Het haar zal de rest van je leven groeien.

– Een goede haartransplantatie is arbeidsintensief. Voor een optimaal resultaat zijn er 4 ervaren medici meerdere uren intensief met u bezig. Aangezien de lonen in Turkije lager zijn, is uw rekening veel lager. Tevens mogen onze assistenten daadwerkelijk meehelpen bij de operatie waardoor de operatie twee keer zo snel kan, en dat voor meer dan de helft van de prijs van één transplantatie in Nederland waarbij we ook nog eens minstens het dubbele aantal haarzakjes kunnen overzetten. Zo is in verhouding een transplantatie zo’n vier keer goedkoper dan in Nederland.