Over The Private Hair Clinic

Het kiezen voor een haartransplantatie kan iets zijn waar je al lang over nadenkt. Soms misschien al wel jaren. Het maken van een vrijblijvende consultatie dan ook een hele stap voor je zijn. We begrijpen dit. En nemen dan ook uitgebreid de tijd voor je.

Een persoonlijke en verzorgende aanpak staat bij ons dan ook altijd voorop. Het hele proces en je wens wordt meer tastbaar. Je begint je beter voor te stellen hoe het eruit zal zien als je straks over een andere look beschikt. Met gevoel voor detail en met oog voor het totaalbeeld van jouw wensen, ben jij onze zorg. Van begin tot eind.

– We zetten ons actief in voor een resultaat en verblijf dat volledig voldoet aan jouw wensen;
– We leveren een specialistische en deskundige behandeling;
– We nemen al jouw zorgen en vragen serieus en zijn persoonlijk betrokken in het proces

Vast medisch team

Ons gecertificeerde team staat garant voor een succesvolle haartransplantatie. We voeren haartransplantaties uit voor hoofdhaar, wenkbrauwen en baarden. Je krijgt onze volledige aandacht en de vereiste nazorg. Onze internationale persoonlijke consultants maken je behandeling naast medisch ook zo aangenaam mogelijk. Om kwaliteit te kunnen waarborgen werken we met een vast team. Wij beloven je dat wij niet alleen bereikbaar, maar ook betrokken zijn. Binnen de kliniek werken we samen met een ervaren haartransplantatie specialist én staat ons vaste team in nauw contact met elkaar.

Persoonlijke behandeling

Het proces of de beslissing naar de behandeling toe is waar wij je in ondersteunen. We vinden het belangrijk om je een persoonlijke en warme begeleiding te geven. Iedereen is uniek met een persoonlijke wens en we willen het hele proces zo aangenaam en prettig mogelijk voor je laten uitvoeren. We nemen veel tijd voor je. Want een succesvolle haartransplantatie begint met advies op maat. En bespreken de mogelijkheden van je wensen, maar ook de beperkingen. Zo scheppen we realistische verwachtingen. En daar valt of staat een tevreden eindresultaat mee.

Jij staat centraal

Omdat een haartransplantatie uitvoeren naast een medische, ook een aangename ervaring willen maken, zetten we jou centraal. We zorgen ervoor dat zowel de consults, als de specialistische ingreep en de nazorg goed voelen.

  • De daadwerkelijk de behandeling vindt plaats in een kleinschalig privéziekenhuis waar je persoonlijk benaderd wordt en je snel op je gemak voelt
  • Onze persoonlijke consulente staat 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
  • Er is een vertaler aanwezig tijdens alle consults en gedurende de operatie
  • En daarnaast zal je gehele verblijf in luxe zijn. Van de privéchauffeur tot en met het luxehotel waarin je verblijft

Altijd bereikbaar

We zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar. Ook voor al je vragen die gaan over andere zaken dan de behandeling. Onze zorg loopt van de persoonlijke consultaties, het uitvoeren van de behandeling met inbegrip van de nazorg. Met de juiste kennis, ervaring en deskundigheid helpen wij jou gedurende het hele proces. Van consult tot nazorg.

Specialist in FUE-techniek

Ons team is gespecialiseerd in het verzorgen van haartransplantaties, uitgevoerd volgens de FUE-tecnhiek. Deze specialistische behandeling brengt een zo natuurlijk mogelijk resultaat. De haartjes worden één voor één (met wortel) uit het donor gebied gehaald en geprepareerd. Vervolgens worden ze ook weer één voor één teruggeplaatst op het implantatiegebied. Hierbij wordt rekening gehouden met de natuurlijke haargroeirichting. Het voordeel hiervan is dat er nauwelijks zichtbare littekens aan overblijven er een snel herstel volgt. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van hechtingen. We voeren alle haartransplantaties, voor hoofdhaar, wenkbrauwen en baarden, uit volgens deze techniek.

Wil je meer over ons en onze dienstverlening weten? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op. Onze persoonlijke consultant neemt je wensen door en informeert je over de mogelijkheden binnen The Private Hair Clinic. Kom in contact.

We nemen je persoonlijke wensen door eninformeren je over onze mogelijkheden!

Waarom kiezen voor de Private Hair Clinic?

Kwaliteit in elk onderdeel van je verblijf. Van het 24/7 bereikbaar zijn,tot de behandeling zelf. Als je besluit om een behandeling via The Private Hair Clinic te ondergaan, dan is het goed om te weten dat wij de strenge hygiëne-eisen kunnen garanderen doordat we werken vanuit een toonaangevend specialistisch ziekenhuis in Istanbul en werken met een vast team. Onze specialisten doen er alles aan om je een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat te bieden.

Waardering van onze zorg door onze klanten.De waardering van onze klanten is enorm belangrijk voor ons.Voor hen staan we dag en nacht klaar. Voor, tijdens en na de behandeling. En daarom zijn we dan ook extra trots op de referenties die onze klanten onze kliniek geven. Kwaliteit is een bewuste keuze. Het zit in de strenge kwaliteitseisen die we onszelf opleggen, en in de manier waarop we naar onze klanten kijken.

Goede bereikbaarheid. Wij zijn 365 dagen per jaar open en helpen je op elk gewenst moment. Daarnaast staan we ook buiten de openingstijden altijd voor je klaar. Op locatie in Turkije maar ook vanuit Nederland zijn we altijd bereikbaar voor vragen voor en na je haartransplantatie.

Onze zekerheden

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar open
  • Strenge hygiëne-eisen gegarandeerd
  • Een natuurlijk eindresultaat
  • In Turkije en Nederland bereikbaar