Loiza Lamers deed haar haartransplantatie bij The Private Hair Clinic via de FUE-methode

loiza lamers behandeling bij private hair clinic

Een haartransplantatie laten uitvoeren kan voelen als een grote stap. Je wilt iets veranderen maar tegelijkertijd ook dat de persoonlijke kenmerken van je gezicht behouden blijven. Dat was al helemaal zo in het geval van Loiza. Ze is publiekelijk een bekend gezicht en haar look is haar werk. Haar uiterlijk is haar handelsmerk. En dus was een zo natuurlijk mogelijk resultaat een must.

De diepgewortelde wens na 18 jaar in vervulling

Haar wens voor een haartransplantatie zat diepgeworteld. Op 5-jarige leeftijd kreeg ze een ongeluk waarbij een hek op haar hoofd terecht kwam en een deel van haar hoofdhuid en haar werd meegenomen. Een flink litteken en een onregelmatige haarlijn, is wat ze ervan over hield. En die onregelmatige haarlijn zorgde ervoor dat ze haar haar niet achterover kon dragen, geen strakke staart kon en haar haar altijd in een scheiding droeg. Daarom onderging ze een haartransplantatie, om na 18 jaar een mooie haarlijn te krijgen.

Haartransplantatie met natuurlijk resultaat

De technieken van de haartransplantatie hebben in de loop der jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. En niet voor niets, worden meer en meer mensen bewuster van de mogelijkheden die een haartransplantatie biedt. Als je net zoals Loiza op zoek bent naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, weet dan dat de FUE-methode uitkomst biedt. Een haartransplantatie via de FUE-methode, transplanteert men de haarwortels een voor een. Het is handwerk en een zeer nauwkeurige techniek, maar garandeert dan ook een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Loiza in ons kantoor in Istanbul

Als je wil weten hoe het hele proces eraan toe gaat, kijk dan de vlog van Loiza. Ze neemt je mee naar ons kantoor, waaronze persoonlijke consulente Fleur, Loiza over de behandeling inlicht. Hoe ze de laatste vragen van Loiza doorneemt. En Loiza geeft aan dat Fleur haar laatste zorgen heeft weggenomen. Ook zie je hoe een behandeling eraan toe gaat.

Ons beter leren kennen?

Wil je, net zoals Loiza naar The Private Hair Clinic komen ?Weet dan dat we, naast het streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, altijd de hoogste kwaliteit zorg aanbieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in onze persoonlijke consulente en in onze voor- en nazorg. We zijn 24/7 bereikbaar. En door helder advies en duidelijke informatie vooraf en een goede begeleiding van onze patiënten tijdens en na de behandeling denken wij deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook vind je de kwaliteit terug in elk onderdeel van je verblijf, denk aan een luxehotel, een privéchauffeur die je ophaalt en wegbrengt en een vertaler die continu tijdens de consultaties aanwezig is.

Wil je meer weten over een haartransplantatie

Juist wanneer je op zoek bent naar een behandeling met dit natuurlijke resultaat is het belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijkheden binnen jouw persoonlijke situatie. Elke persoon is anders en daarom raden we je aan om eens kennis met ons te maken. Dit kan zowel telefonisch als via een videocall. We leggen je dan onze werkwijze uit. Ook vertellen we je de reden achter waarom wij zo veel waarde hechten aan het investeren van tijd in persoonlijke consults vooraf. En nemen met je door hoe we jouw behandeling zo aangenaam mogelijk maken door onze exclusieve dienstverlening. Daarnaast kun je al je vragen aan ons stellen. Bel of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *