De behandeling

Dag 1

Persoonlijk kennismakingsconsult op onze locatie

Wij zijn van mening dat een goede haartransplantatie behandeling begint bij een goed en verhelderend consult, en hechten hier dan ook veel waarde aan. We nemen ruim de tijd om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden rondom jouw persoonlijke wensen. We nemen dan ook altijd voldoende tijd voor jouw eerste kennismakingsconsult, zodat je in alle rust de informatie op kan nemen. Het kennismakingsgesprek met de consulente duurt ongeveer 1 uur.

Persoonlijk consulente legt uit

Aansluitend op je eerste persoonlijke kennismakingsconsult, vindt op ons kantoor een uitleg plaats over de gang van zaken. Het doel van dit gesprek is om je op de hoogte te brengen van de algemene gang van zaken die geregeld moeten worden rondom jouw haartransplantatie behandeling. Denk bijvoorbeeld aan de planning van een operatiedatum, vragen over de betaling, vragen over hoe de operatie dag eruit ziet. Een haartransplantatie behandeling is maatwerk. Daarom werken wij met de FUE-techniek. Het gesprek met de consulente duurt ongeveer 1 uur.

Dag 2

Aanvullend consult met medisch specialist

Een goede afstemming tussen jou en de specialist is erg belangrijk. De patiënt en de specialist kijken samen naar je haarlijn en tekenen deze af op je hoofd. Dit spreekuur duurt gemiddeld 1 uur maar kan soms uitlopen. Ook na dit consult staat onze consulente weer klaar voor jouw eventuele laatste vragen.

Tijdens al onze consults is er een vertaler aanwezig. Ook kan er veel informatie op je afkomen. Als er nog zaken onduidelijk zijn kun je na het medisch consult altijd contact opnemen met je persoonlijke consulente. Zo kunt u in alle rust samen met ons nog eventuele vragen doornemen.

De Behandeling

Je wordt door je persoonlijk consulente in het ziekenhuis ontvangen.

Voor de transplantatie bespreekt de specialist nogmaals de procedure met je. Eerst wordt er lokale anesthesie aangebracht. Dan worden de donorharen verwijderd op het donor gedeelte aan de achterkant van uw hoofd. In het tweede deel van de behandeling worden kleine incisies gemaakt in de niet behaarde hoofdhuid. Hierna zet de specialist de donorharen in, in het nieuwe gedeelte. De behandeling wordt handmatig uitgevoerd. De behandeling duurt gemiddeld 6 tot 8 uur. Daarna keer je terug naar je hotel, je privéchauffeur haalt je op.

Behandeling volgens de FUE-techniek

Ons team is gespecialiseerd in het verzorgen van haartransplantaties, uitgevoerd volgens de FUE-tecnhiek. Deze specialistische haartransplantatie behandeling brengt een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Dit komt doordat de haartjes één voor één uit het donor gebied worden gehaald. En vervolgens ook weer één voor één teruggeplaatst worden in het implantatiegebied. Bij het terugplaatsen wordt veel aandacht besteed aan een zo natuurlijk mogelijke haargroeirichting. De Fue-techniek zorgt voor nauwelijks zichtbare littekens en biedt een spoedigherstel. Ook hoeft er niet gehecht te worden.

Dag 3 t/m 7-10

Nazorg en herstel

Zoals na iedere ingreep heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen. Bij onze haartransplantaties wordt met geavanceerde apparatuur gewerkt. Het wondgebied blijft hierdoor uiterst klein en de genezing verloopt snel. De nazorgbehandeling in het ziekenhuis bestaat uit een check-up controle. Daarna wordt het verband eraf gehaald en het haar zachtjes gewassen onder lauw warm water. Vervolgens wordt uitleg gegeven over hoe je zelf je haar wast en droogt zonder de transplantaten te verliezen. De donorharen hebben namelijk 14 dagen nodig om vast te zitten in het hoofd.

Na de haartransplantatie zullen de geïmplanteerde haren, ongeveer binnen een maand uitvallen. Na de 4e maand wordt het resultaat elke maand geleidelijk beter. Vanaf de 6e maand is er al een overduidelijk beter resultaat zichtbaar. Na 12 maanden zal het optimale resultaat zijn bereikt.

Onze persoonlijke consultants doen hun uiterste best om een voor u zo goed mogelijk resultaat te behalen, ook tijdens de nazorg.Je kunt bij ons terecht voor al je vragen en ook wanneer jeweer in Nederland bent.

Het team

Een team van ervaren specialisten staat voor je klaar onder hetmanagement van Fabienne Fleur Ayik. Samen bieden we eenprofessionele haartransplantatie met een luxe service op eentoplocatie, Istanbul.

Ben je geïnteresseerd in een haartransplantatie bij The Private Hair Clinic? Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op. We nemen je persoonlijke wensen door en informeren je over onze mogelijkheden. Dit kan telefonisch of via videocall. Kom in contact.

We nemen je persoonlijke wensen door en informeren je over onze mogelijkheden!

Waarom kiezen voor de Private Hair Clinic?

Kwaliteit in elk onderdeel van je verblijf. Van het 24/7 bereikbaar zijn,tot de behandeling zelf. Als je besluit om een behandeling via The Private Hair Clinic te ondergaan, dan is het goed om te weten dat wij de strenge hygiëne-eisen kunnen garanderen doordat we werken vanuit een toonaangevend specialistisch ziekenhuis in Istanbul en werken met een vast team. Onze specialisten doen er alles aan om je een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat te bieden.

Waardering van onze zorg door onze klanten. De waardering van onze klanten is enorm belangrijk voor ons.Voor hen staan we dag en nacht klaar. Voor, tijdens en na de behandeling. En daarom zijn we dan ook extra trots op de referenties die onze klanten onze kliniek geven. Kwaliteit is een bewuste keuze. Het zit in de strenge kwaliteitseisen die we onszelf opleggen, en in de manier waarop we naar onze klanten kijken.

Goede bereikbaarheid. Wij zijn 365 dagen per jaar open en helpen je op elk gewenst moment. Daarnaast staan we ook buiten de openingstijden altijd voor je klaar. Op locatie in Turkije maar ook vanuit Nederland zijn we altijd bereikbaar voor vragen voor en na je haartransplantatie

Onze zekerheden

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar open
  • Strenge hygiëne-eisen gegarandeerd
  • Een natuurlijk eindresultaat
  • In Turkije en Nederland bereikbaar

Bekijk haartransplantatie video